Търговия

Начало » Търговия » Обков SIEGENIA за PVC и дървени прозорци и врати

Обков SIEGENIA за PVC и дървени прозорци и врати

 
Презентация
 
 
Схеми за монтаж
 
Фирма „БУЛКО” предлага обков за врати и прозорци Siegenia на българския пазар от 1994год. Продуктовата гама е съобразена със съвременния висок технически стандарт. Продуктите постоянно се развиват и усъвършенстват съобразно изискванията на архитектите и производителите на прозорци и врати.
Всеки прозорец трябва да функционира отлично: отваряне, закипване, заключване , ден след ден,година след година. Обковът има важно значение за всеки прозорец. Той осъществява връзката между крилото и касата и трябва да бъде изключително стабилен. Дали прозореца е обикновен, арка, скосен, балконска врата, всичко трябва да се управлява леко и безпроблемно. Предлаганият обков „Siegenia” от фирма „БУЛКО”, в основата си е механизъм  за комбинирано отваряне на врати и прозорци с една дръжка в две равнини.
 
Предлагат се и други технически решения:

- плъзгане: паралелно PSK портал (фолксваген),

- сгъване: FS-портал (хармоника).


 

 
- плъзгане с повдигане HS портал,
 

- противовзломен обков за прозорци,

Система за сигурност с три степени

Към всичко това прибавяме изискванията на нашето съвремие: спестяване на енергия от топлопреминаване, шумоизолация, ефективно проветряване, както и желанието за по-голяма сигурност - противовзломно заключване. Немският обков, предлаган от фирма „БУЛКО”, е приложим за всички марки и системи, изработени от PVC или дърво – евростандарт.
 
За директен контакт от тук
 
За писмени запитвания от тук
нови продукти